Ресторант

Ценителите на добрата кухня, ще могат да се насладят на перфектно подбрано меню в елегантния ресторант на Апарт-Комплекс Пенелопа Палас. То включва майсторски приготвени ястия от европейската, средиземноморската и българската кухня, които в съчетание с безупречното обслужване и романтичната обстановка в ресторанта са гаранция за незабравими кулинарни изживявания. Към ресторанта функционира лятна тераса в съседство на плувния басейн. Ресторантът предлага чудесни възможности за провеждане на работни срещи, официални коктейли, семейни тържества и фирмени мероприятия. Уютния, стилен ресторант е подходящ за романтични вечери, а интериор, решен в бяло може да стане част от сватбено тържество.

Нашите гости го наричат „Запазена територия за свободни хора“.

Ако искате да си подарите спокойствие, ако сте влюбени в морето, ако сте естети, ако имате желание да зарадвате любими хора или да направите романтична изненада на много специален за Вас човек…, или просто имате афинитет към средиземноморската кухня и професионално приготвените ястия, подправени с любов, тогава нашата покана е адресирана до Вас!

ЗАПОВЯДАЙТЕ В РЕСТОРАНТ “ПЕНЕЛОПА ПАЛАС” !

Телефон за резервации: 0899 886 772

28033021_1761076700621128_168096770_o

Нашето меню

Нашият ресторант

Лоби бар

Стилно фоайе посреща гостите на Апарт-Комплекс Пенелопа Палас, които могат да проведат деловите си или лични срещи в уютния Лоби бар, който впечатлява с нежната си елегантност.

Гостите на Апарт-Комплекс Пенелопа Палас могат да релаксират с предпочитана напитка в уютната обстановка на лоби бара. Закритата част до рецепцията е решена в класически стил, а откритата е с модерна визия и има излаз на лятната тераса около открития басейн. Тук всеки гост ще се наслади на перфектни условия за почивка.

lobi-bar

Меню лоби бар

Меню закуски