Мероприятия и събития

За организирани мероприятия, настаняване на групи и участници в семинари, конферентни прояви, тим билдинги и обучения, както и за продължителен престой могат да бъдат договорени отстъпки – за контакт може да се свържете с отдел „Маркетинг”:

Семейни тържества - Сватби, Юбилей, Детски рожденни дни, Кръщенета

Ние Ви предлагаме елегантен ресторант с възможност да поканите най- близките си хора, съпричастни с Вашето щастие! Ще Ви помогнем да направите празника си специален, като се съобразим с всички Ваши желания. Вие и гостите ще останете очаровани от изисканото меню, уютната атмосфера и професионално обслужване!

Конференции, Семинари, Тим билдинг, Обучения

Конферентна зала подходяща за провеждане на семинари, обучения, курсове, лекции, конференции и други. Разполага с 80 места. Оборудвана е с мултимедия, екран, озвучаване и флипчарт и високоскоростен итернет.

Банкетна зала

𝑹𝒆𝒔𝒕𝒂𝒖𝒓𝒂𝒏𝒕 𝑷𝒆𝒏𝒆𝒍𝒐𝒑𝒆 𝑷𝒂𝒍𝒂𝒄𝒆 разполага с отделна банкетна зала с до 100 места за организиране на Вашия празник – рожден ден, кръщене, сватба, юбилей, абитуриентски бал и други. Обновената ни зала е отворена от 15 септември до 15 юни и може да се подреди с кръгли маси 8-9 човека или 10-11 човека. Максимален капацитет 80-86 места с дансинг, 100 места без дансинг. За нашите най-малки гости можем да осигурим детски кът с батут, надуваем замък, басейн с балони, люлки, пързалки и много други забавления.

Актуални предложения

Детско меню